Gradski bazen: Kraj sezone kupanja 31. avgusta

Zvanični kraj ovogodišnje sezone kupanja, koja je počela 17. juna , kao  i zatvaranje bazena u Požarevcu najavljeno je za sredu, 31. avgust. Tog dana će Požarevljani moći poslednji put ove godine da se okupaju u Gradskom bazenu.

U toku letenje sezone organizovan je veliki broj uglavnom besplatnih aktivnosti za najmlađe sugrađane. Nikola Rađen je doveo je u julu svoju Akademiju za talente u Požarevac, u čijem radu je učestvovalo više od 200 dece. Sportsko udruženje Delfin 012   iz Požarevca i ove godine na gradskom bazenu organizovalo je obuku neplivača, napredno plivanje i aerobik. U odličnoj organizaciji dva domaća plivačka kluba „Tri Svim“ i „Delfin 012“, uz podršku Vaterpolo kluba, Sportskog saveza grada i Sportskog centra, a pod pokroviteljstvom gradske uprave održan je 2. Kup Požarevca u plivanju   Na Bazenu Sportskog centra uspešno su igrali svoje utakmice vaterpolisti, a Požarevac je bio domaćin i završnog turnira  Druge vaterpolo lige Srbije.

Više puta je organizovano noćno kupanje, a u večernjim satima je bilo i žurki pored bazena, ali i filmskih projekcija. U svakom slučaju zanimljivo i sadržajno leto koje su omogućili zaposleni u požarevačkom Sportskom centru.

Izvor: Trag.rs

Foto: Trag.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *