Bazen otvoren juče, besplatno i danas, od sutra ulaz po prošlogodišnjim cenama (FOTO)

Sezona kupanja na otvorenom bazenu Sportskog centra Požarevac zvanično je počela 17. juna. Ulaz je prva dva dana na početku nove sezone bio besplatan.

Bitno je istaći da je cena karata za ovu sezonu ista kao i prošle godine. Svi posetioci će dnevnu kartu plaćati 150 dinara. U ponudi za leto 2022. biće i višednevne karte za 10, 20 i 30 ulazaka na bazen. Karta za 10 ulazaka koštaće 1.400, za dvadeset 2.600, dok će karta za 30 ulazaka biti 3.600 dinara, dok je ulaz za decu do 7 godina u svim varijantama besplatan.

Temperatura vode na otvaranju je idealna, a na osnovu analiza Zavod za javno zdravlje voda je čista. Radno vreme bazena je nepromenjeno i svakog dana će biti otvoren od 10 do 18 sati i 45 minuta. Na portalu Trag već smo pisali o tome koje sadržaje je Sportski centar isplanirao za predstojeće leto na gradskom bazenu. Novina na bazenu je takođe i rampa koja je postavljena za rekovalescente i za osobe sa invaliditetom.

Posetioce i ove sezone ponovo očekuje Biznis plivanje. Termini će biti ponedeljkom, sredom i petkom od 6 do 7 ujutru. Leto je praktično i kalendarski stiglo, najtopliji dani nas tek očekuju i zato izvolite na bazen SC Požarevac, mesto na kome je definitivno najprijatnije osveženje u gradu.

Izvor: Trag.rs

Foto: Trag.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *