Futsal: Počele prijave za Sedmojulski turnir, pobedniku 600 hiljada dinara

Bliži se početak velikog Sedmojulskog turnira u futsalu „Požarevac 2022“. Nakon pauze od nekoliko godina majstori „bubamare“ imaće priliku da se takmiče na Stadionu malih sportova Sportskog centra Požarevac.

Kotizacija za svaku ekipu je 10.000 dinara, a svi zainteresovani mogu se prijaviti lično u požarevačkoj Sportskoj hali ili na telefon: 012/555-177 i 066/38-66-22. Prijavljivanje ekipa je do 23, izvlačenje parova planirano je za 24, a turnir počinje 25. juna. Finale će se igrati u tradicionalnom terminu, 7. jula. Za sve učesnike obezbeđen je bogat nagradni fond. Pobednik dobija 600, drugoplasirani tim 300, a ekipa koja završi na trećem mestu 100 hiljada dinara.

Domaćin i organizator ovog popularnog turnira je Sportski centar, a suorganizatori su Gradski fudbalski savez, Sportski savez grada i Klub malog fudbala „Požarevac“. Pokrovitelj tradicionalnog i zanimljivog takmičenja je grad Požarevac.

Portal Trag.rs pridružuje se pozivu Sportskog centra, koji je svim ljubiteljima futsala iz požarevačkog kraja poručio sledeće: „Dođite da pokažete svoje majstorije ili da uživate gledajući ih”!

Izvor: Trag.rs

Foto: Pixabay/Ilustracija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *