Termini za neplivače popunjeni, „Delfin 012“ poziva na napredno plivanje

Sportsko udruženje „Delfin 012“ iz Požarevca i ove godine na gradskom bazenu organizuje obuku neplivača. Pored ove obuke, uz podršku gradske uprave, organizuju se napredno plivanje i aerobik u vodi, a svi programi su besplatni i što je zanimljivo već su popunjeni do kraja leta.

Termini za napredno plivanje se dogovaraju direktno sa trenerom i to na telefon: 065/433-61-02 (Nikola) i jedino u ovom porgramu ima još slobodnih termina.

Obuka neplivača održava se svakodnevno u dve grupe i ovaj program podeljen je na četiri dvonedeljna kursa. Prvi je počeo 20. juna i trajaće do 4. jula. Drugi kurs je na rasporedu od 5. do 19. jula, treći je od 28. jula do 12. avgusta, a završni četvrti od 13. do 27. avgusta. Termini su u zavisnosti od vremenskih prilika podložni izmenama. Bitno je istaći da sa polaznicima ove obuke rade isključivo profesori fizičkog vaspitanja i sporta. Aerobik u vodi planiran je u terminu od 20 sati.

Zato dođite i vi na gradski bazen, jer kako nam poručuju iz „Delfina 012: „Plivanje nije ništa drugo nego stvar opšte kulture i zdravlja! Godine i mogućnosti nisu bitne jer kroz obuku, sve buduće i sadašnje plivače, očekuje mnogo zabave, smeha, radosti, avanture i uživanja koje leto čine još lepšim!“

Izvor: Trag.rs

Foto: Trag.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *