Futsal: Turnir počeo 27. juna, od 4. jula eliminaciona faza

Turnir u futsalu „Požarevac 2022“ počeo je 27. juna i trajaće do 7. jula, kada će se igrati veliko finale. Posle pauze od nekoliko godina majstori „bubamare“ imaju priliku da se takmiče na Stadionu malih sportova Sportskog centra Požarevac.

U prvoj fazi turnira koja se bliži kraju učestvuje 16 ekipa, koje su podeljene u četiri grupe i igraju po sistemu svako sa svakim. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe izboriće plasman u eliminacionu fazu i nastaviće borbu za titulu pobednika. Najzanimljiviji deo turnira počinje 4. jula, kada su planirani četvrtfinalni mečevi. U ovoj fazi ukrstiće se ekipe iz grupa A i B, kao i C i D, pri čemu će se prvoplasirani sastati sa drugoplasiranim ekipama iz ovih grupa.

Podsećamo da pobednik Sedmojulskog turnira dobija 600, drugoplasirani tim 300, a ekipa koja završi na trećem mestu 100 hiljada dinara. Domaćin i organizator  ovog popularnog turnira je Sportski centar, a suorganizatori su Gradski fudbalski savez, Sportski savez grada i Klub malog fudbala „Požarevac“. Pokrovitelj tradicionalnog i zanimljivog takmičenja je grad Požarevac.

Izvor: Trag.rs

Foto: Trag.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *