U subotu završen koncertni deo 59. LJKI: Provod za sve generacije (FOTO)

Loše vremenske prilike, česta kiša i neočekivano niske temperature za prve dane septembra nisu pokvarile muzički deo programa 59. Ljubičevskih konjičkih igara.

Izvođači potpuno različitih muzičkih žanrova, privukli su na Trg oslobođenja veliki broj Požarevljana i gostiju grada.

Četiri najavljena koncerta su, kako je pre početka manifestacije istakao Saša Pavlović , gradonačelnik Požarevca, finansirana od sponzorstava. Podsećamo da su nakon nastupa benda Amadeus, 31. avgusta i Tonija Cetinskog  prve septembarske večeri, održana još dva potpuno različita muzička spektakla, za sve gerenracije.

Nakon defilea , kojim su ovogodišnj Ljubičevske konjičke igre i zvanično počele, na velikoj sceni u centru Požarevca priređen je zanimljiv koncert, pre svega za mlađu publiku. Celovečernji nastup 2. septembra imale su najpre Angelina, a zatim i „zvezda večeri“-Sara Jo. U bogatoj foto galeriji portala Trag.rs možete videti deo atmosfere sa ovog, ali i koncerta legende i velike zvezde narodne muzike, Harisa Džinovića, održanog naredne večeri, 3. septembra, kada je praćen glasovima publike izveo svoje najveće hitove.

Odličnu uvertiru u Harisov nastup napravio je požarevački Atrativo bend , koji je kao specijalnog gosta imao mladu i talentovanu pevačicu, 16,5 godina staru Požarevljanku,  Taru Veljković .

U svakom slučaju za sve ljubitelje kvalitetne narodne muzike ovo je bilo jedno nezaboravno veče, nakon koga je i zvanično „spuštena zavesa“ na koncertni deo programa 59. Ljubičevskih konjičkih igara.

Izvor: Trag.rs

Foto: Trag.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *