GrO SNS-a: Razgovor sa članstvom i simpatizerima glavni prioritet

Izborna Skupština GrO SNS Požarevac održana je 24. aprila 2023. godine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo požarevačkih naprednjaka.

Kako je u svom obraćanju najavio predsednik Gradskog odbora dr Miodrag Stepanović jedan od primarnih ciljeva je obilazak mesnih odbora, kako bi u neposrednom razgovoru sa članstvom i simpatizerima razmenili mišljenja o izazovima i problemima sa kojima se susreću građani u tim lokalnim jedinicama.

U toku protekle nedelje održani su sastanci sa mesnim odborima Burjan, Čačalica, Gornja Mala 1 i 2 i Kostolac, na kojima se okupio veliki broj ljudi. Zajedno sa novim predsednikom na sastancima je bilo prisutno i novo rukovodstvo stranke, tako da su okupljeni članovi i simpatiteri mogli da pitaju sve što ih interesuje i da izlože svoje probleme.
„Svaki od ovih sastanaka je od izuzetnog značaja za funkcionisanje i rad Gradskog odbora. Kroz interakciju sa građanima, pored izazova i problema koje imaju, možemo da čujemo i njihove predloge, ideje i rešenja o kojima se razgovara“, zaključio je Stepanović i najavio da će se sa ovom praksom nastaviti u budućnosti.

Izvor: SNS Požarevac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *