„Bijelo dugme“: Koncert rok legendi kao uvod u 59. LJKI

Grad Požarevac povodom 59. Ljubičevskih konjičkih igara, koje će se održati od 2. do 4. septembra 2022. godine, poklanja Požarevljanima i gostima našeg grada koncert grupe „Bijelo dugme“.

U organizaciji Turističke organizacije grada, uz podršku Sportskog centra ovaj muzički spektakl održaće se na Trgu oslobođenja u Požarevcu, iako je prvobitno bilo plairano da to bude na gradskom stadionu, koji se odnedavno zove dr Mihailo Andrejević „Andrejka“.

Koncert će se održati u četvrtak, 25. avgusta i počinje u 17 sati. Predgtupe „Bjelom dugmetu“ će biti Regina, Mushup i drugi bendovi, a prijatelji koncerta su Laško, Poštanska štedionica, Kompanija „Bambi“, „SHONDONG HI SPEED GROUP“ i „Coca Cola“…

„Dođite da uz hitove najveće rok grupe Balkana započnemo odbrojavanje do 59. Lubičevskih konjičkih igara“, poručuju iz Sporskog centra Požarevac u svom pozivu ljubiteljima kvalitne muzike.

Podsećano da je „Bjelo dugme“ sviralo u Požarevcu 2016. godine, nakon svečanog defiela, kojim su otvorene 53. Ljubičevske konjičke igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *