Sportski centar Požarevac: Fudbalski vikend u gradu

Ljubitelji fudbala dočekali su lepo vreme i prolećni deo sezone u svim kategorijama. Na Gradskom stadionu u Požarevcu u subotu, 26. i nedelju, 27. marta na programu je nekoliko zanimljivih utakmica.

Program na Stadionu 26. marta otvaraju omladinci „Mladog radnika 1926“ i „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca. Ovaj duel počinje u 12 sati. Nakon toga sledi i duel Superlige za fudbalerke. ŽFK „Požarevac“ odigraće utakmicu sa rivalkama iz novosadske „Vojvodine“. Meč počinje u 15 sati i 30 minuta.

Nedelja je rezervisana za fudbalske utakmice mlađih kategorija. Program za 27. mart otvaraju pioniri „Mladog radnika 1926“ koji od 10 sati sastaju sa vršnjacima iz kučevačkog „Zvižda“. Nešto kasnije kadeti požarevačkog fudbalskog kluba dočekuju stamnički „Rudar“. Utakmica je zakazana za 12 sati i 30 minuta. Nedeljni program zatvaraju mlađe kategorije ŽFK „Požarevac“. Mlade fudbalerke će odmeriti snage sa ekipom ŽFK „Borac“, a početak je najavljen za 15 sati.

Vredno je podsetiti da je Sportski centar „Požarevac“ od nedavno uveo i novu uslugu – uslužno pranje i sušenje veša za fudbalske klubove, privredne subjekte, ali i građanstvo.

Takođe, bitno je istaći da svi zainteresovani informacije o slobodnim terminima za korišćenje velike sali, Balon hale i teniskih terena požarevačkog Sportskog centra mogu dobiti na telefon: 012/555-177.

Izvor: Trag.rs

Foto: SC Požarevac   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *