Skupština grada Požarevac: Tomici Stojanoviću produžen mandat na čelu Sportskog centra

Na sednici Skupštine grada Požarevca održanoj 5. maja 2022, neposredno pre isteka jednogodišnjeg mandata na čelu Sportskog centra Požarevac, Tomica Stojanović ponovo je imenovan za vršioca dužnosti direktora te ustanove u cilju njenog nesmetanog rada.

Novi-stari v.d. direktor SC Požarevac je rođen je 20. novembra 1985. godine u Požarevcu. Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja 2009. godine u Nišu. Nakon završenih studija radio je kao nastavnik fizičkog vaspitanja u Poljoprivrednoj školi sa domom učenika „Sonja Marinković“ u Požarevcu, zatim u osnovnoj školi „Veljko Dugošević“ u Braničevu, a 2012. je prešao je u srednju Tehničku školu sa domom učenika „Nikola Tesla“ u Kostolcu. Nakon toga od 2015. godine obavljao je funkciju direktora OŠ „Sveti vladika Nikolaj“ u Bradarcu. Od jula meseca 2019. bio je član Gradskog veća Požarevca za obrazovanje. Oženjen je, otac jednog deteta i živi u Požarevcu.

Foto: Youtube/Pintscreen

Podsećamo da je Tomica Stojanović je na funkciju v. d. direktora Sportskog centra Požarevac postavljen prošle godine i mandat mu je počeo 22. maja. On je tada zamenio Mariju Trnavac koja je razrešena dužnosti na lični zahtev. Stojanović se inače vratio u SC Požarevac, na mesto gde je još 1992. godine započeo sportsku karijeru koja traje i danas. Od dolaska u ovu sportsku ustanovu intenzivno radi na stvaranju svih potrebnih uslova da se izgradi sva ona sportska infrastruktura koja nedostaje u Požarevcu.

Izvor: Trag.rs

Foto: Trag.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *